NXT LevelGolf Campagne

Golf Campagne

Golf competitie

Herken je de situatie? Net begonnen met Golf of op zoek naar mensen om mee te Golfen? Veel mensen hebben moeite om maatjes te vinden van hetzelfde niveau. Een leuke manier en snelle manier om nieuwe Golfmaatjes van niveau te ontmoeten is een Competitie op te zetten. Wij brengen je in contact met een handige tool om dit makkelijk en snel in te zetten en zo weer meer mensen regelmatig te laten spelen en genieten van het spel.

Bekijk hier een voorbeeld van een competitie

Golf les

Omdat veel mensen nog onbekend zijn met deze nieuwe sport hebben we een concept bedacht voor Golf clubs. Maak het laagdrempelig en zorg voor continuïteit. Voor iedere doelgroep kan je dit aanbieden. Golf voor beginners, jeugd, licht gevorderd en gevorderd. Een leuke extra toevoeging is Match en Mix

Bekijk een voorbeeld hier

Golf baanhuur

Uiteraard begrijpen wij bij de huidige populaire dagen en avonduren je geen extra aandacht nodig hebt. Maar denk eens aan arrangementen op momenten overdag en in de middag. Maar denk eens aan clinics voor ouderen, jeugd of seizoensporters. Golf is laagdrempelig, fun en gezellig. Optimalisatie van je baanbezetting is de uitdaging die wij graag aangaan.

Bekijk hier een idee

 

Wil je meer weten over Golf campagnes

Doe de Golf scan hieronder en wij nemen contact op!

 

Golf Scan