Online Fitness Marketing. Persoonlijk, direct toepasbaar en snel resultaat


NXT Level

Online Fitness Marketing

Fitness Marketing

NXT Level Online Fitness Marketing

Online Fitness Marketing bij NXT Level onderscheid zich in 3 hoofdpunten. Je club, boutique of studio moet goed worden gevonden bij Google, effectieve en aansluitende leadcampagnes voor je nieuwe leden en alle communicatie op 1 lijn

Leadcampagnes

Wij maken speciaal op maat gemaakte  leadcampagnes.  Specifiek op bepaalde doelgroepen in combinatie met thema’s als afvallen, fitter worden, energieker voelen, sterker worden. Wij leveren uitsluitend campagnes die getoond worden op Facebook en Instagram. 

Online Fitness Marketing met Unieke leadcampagnes

Wij combineren vaak de campagnes met een programma van JouwFiguur  Dit is gemaakt is door fitness en voeding professionals en daarom ook declarabel bij de aanvullende zorgverzekeraar.

Jouw Website 

Een goed werkende website is van essentieel belang, zeker voor een fitnesscentrum! Goed leesbaar op mobiel, website en tablet is een must have deze tijd. Wij maken een website op maat en geven uiteraard een goed advies.  Slecht € 39,- per maand en geen aansluitkosten

Zoekmachineoptimalisatie

Om goed gevonden te worden in Google is het belangrijk de juiste zoekwoorden op je website te plaatsen. Daarbij is het maken van de juiste content erg belangrijk en willen we graag een community bouwen rondom je leden. Dit bevorderd je retentie en de motivatie voor leden om fit te worden, zijn en blijven.

Meer weten over Online Fitness Marketing van NXT Level?