NXT LevelVoetbal Campagne

Voetbal Campagne

Padel competitie

Herken je de situatie? Net begonnen met padel of op zoek naar mensen om mee te padellen? Veel mensen hebben moeite om 3 maatjes te vinden van hetzelfde niveau. Een leuke manier en snelle manier om nieuwe padelmaatjes van niveau te ontmoeten is een Competitie op te zetten. Wij brengen je in contact met een handige tool om dit makkelijk en snel in te zetten en zo weer meer mensen regelmatig te laten spelen en genieten van het spel.

Bekijk hier een voorbeeld van een competitie

Padel les

Omdat veel mensen nog onbekend zijn met deze nieuwe sport hebben we een concept bedacht voor Padel clubs. Maak het laagdrempelig en zorg voor continuïteit. Voor iedere doelgroep kan je dit aanbieden. Padel voor beginners, jeugd, licht gevorderd en gevorderd. Een leuke extra toevoeging is Match en Mix

Bekijk een voorbeeld hier

Padel baanhuur

Uiteraard begrijpen wij bij de huidige populaire dagen en avonduren je geen extra aandacht nodig hebt. Maar denk eens aan arrangementen op momenten overdag en in de middag. Maar denk eens aan clinics voor ouderen, jeugd of seizoensporters. Padel is laagdrempelig, fun en gezellig. Optimalisatie van je baanbezetting is de uitdaging die wij graag aangaan.

Bekijk hier een idee

 

Wil je meer weten over Padel campagnes

Doe de Padel scan hieronder en wij nemen contact op!

 

Padel Scan